fbpx

Julen 2019

julekuglerBook jeres Julearrangement på MALT
–  tilbydes til både frokost- og aftenarrangementer,
hvor I får restauranten for selv

Frokostarrangement:
Mandag-onsdag min. 30 personer 
Torsdag-lørdag min. 35 personer

Aftenarrangement:
Mandag-lørdag: min. 25 personer

På MALT holdes juletraditionerne i hævd med den gode klassiske julemad,
med masser af smag – og hvor alt, som altid, er hjemmelavet

MALT’s Julebuffet
(tilbydes fra uge 47)

SILD & FISK
Karrysild – rødløg – kapers
Saltmodnet kryddersild – kapers – løg
½ æg – urtemayo – cherrytomater
Lun stegt sild – bløde løg – syltede sennepskorn
Gravad laks – rævesauce – syltede løg
Pandestegt rødspættefilet – grov remoulade – citron

FJERKRÆ & KØD 
Hønsesalat – sprød bacon – ristede hasselnødder
Julepostej – ristede champignon – bacon – agurkesalat – syltede rødbeder
Julesylte – grov sennep – syltede rødbeder
Tarteletter – røget skinke – ærter – gulerødder
Ribbenssteg – skysauce – rødkål

– hertil serveres hjemmebagt rugbrød samt krydderfedt og smør

SØDT
Ris á la mande serveres m/ristede mandler – MALT’s kirsebærsauce

Pr. person kr. 400,-

Tilvalg:

Stempelkaffe/the fra A.C. Perchs og hjemmelavet juleknas
Pr. person kr. 75,-

 

For yderligere info se nærmere på vores hjemmeside www.restaurantmalt.dk under menupunktet ”Julen”

 

Praktisk information ifb Julearrangement:

For at holde et Julearrangement, vil der blive opkrævet for et min. antal
personer – også selvom man er færre:

Frokostarrangementer har en tidsramme på 4 timer – og slutter altid senest kl. 16:00
Aftenarrangementer har en tidsramme på 5 timer / herefter beregnes kr. 1.200,- pr. efterfølgende påbegyndt time – aftenarrangementer slutter dog altid senest kl. 24:00!