Julen 2017

julekuglerStår du/I og skal planlægge årets Julefrokost, så se mere her… tilbydes fra uge 47.

På MALT holdes juletraditionerne i hævd med den gode klassiske julemad, med masser af smag – og hvor alt,
som altid, er hjemmelavet.

Julefrokost v/min. 10 personer
– tilbydes indenfor normal åbningstid fra kl. 11:30 – 16:00

MALT’s Julebord
serveres v/bordet – 3 serveringer

SILD & FISK
Karrysild m/løg og kapersbær
Saltmodnet kryddersild m/kapers og løg
½ æg m/mayonnaise og rejer
Pandestegt rødspættefilet m/remoulade og lime
Gravad laks m/klassisk rævesauce

FJERKRÆ & KØD
Hønsesalat m/ristede hasselnødder og sprød bacon
Julesylte m/grov sennep og syltede rødbeder
Lun flæskesteg m/sprød svær og rødkål

SØDT
Ris á la mande m/ristede mandler
serveres m/kirsebærsauce tilsmagt med kanel

Hjemmebagt rugbrød samt krydderfedt og smør

Pr. person kr. 355,-

Tilvalg:

Stempelkaffe/the og hjemmelavet juleknas
Pr. person kr. 75,-

 

Julearrangement på MALT
– få restauranten for jer selv, tilbydes til både frokost- og aftenselskaber

MALT’s Julebuffet

SILD & FISK
Karrysild m/løg og kapersbær
Saltmodnet kryddersild m/kapers og løg
Stegt sild m/løg og kapers
½ æg m/mayonnaise og rejer
Pandestegt rødspættefilet m/remoulade og lime
Gravad laks m/klassisk rævesauce
Røget ål m/røræg og purløg

FJERKRÆ & KØD
Hønsesalat m/ristede hasselnødder og sprød bacon
Lunt andebryst m/tyttebær og syltede selleri
Julesylte m/grov sennep og syltede rødbeder
Lun leverpostej m/ristede svampe og bacon
Flæskesteg m/sprød svær og rødkål

SØDT
Ris á la mande m/ristede mandler
serveres m/kirsebærsauce tilsmagt med kanel

Der serveres hjemmebagt rugbrød samt krydderfedt og smør

Pr. person kr. 395,-

Tilvalg:

2 gode oste (Brie og Gorgonzola) – serveres m/syltede figner og portvinsmarinerede svesker
Pr. person kr. 65,-

Stempelkaffe/the og hjemmelavet juleknas
Pr. person kr. 75,-

 

Praktisk information ifb Julearrangement:

For at holde et Julearrangement, vil der blive opkrævet for et min. antal
personer – også selvom man er færre:

Frokostarrangement: min. 35 personer
Aftenarrangement: min. 25 personer

Frokostarrangementer har en tidsramme på 4 timer – og slutter altid senest kl. 16:00
Aftenarrangementer har en tidsramme på 5 timer / herefter beregnes kr. 1.200,- pr. efterfølgende påbegyndt time – aftenarrangementer slutter dog altid senest kl. 24:00!