Buffet

Buffet I

  • Varmrøget laks på bund af salater og friske krydderurter – serveres m/mild rygeostecreme
  • Vitello tonnato m/kapersbær og syltet citronskal
  • Serranoskinke – mozzarella – soltørrede tomater
  • Hummus m/hvidløg og spidskommen
  • Bagte rødbeder – frisk fennikel – gedeost – ristede hasselnødder
  • Salat af grønne bønner, cherry tomater, rødløg og chili – vendt i senneps-vinagrette
  • 2 gode oste (Gorgonzola og dansk rødkit) – serveres m/oliven og portvinsmarinerede svesker
  • Hjemmebagte foccaciabrød
    Pr. person kr. 295,- v/min. 30 personer

Buffet II

Forret – vælg mellem:

  • Rimmet laks m/rørsukker og lime – serveres m/purløgscreme
  • Vitello tonnato m/kapersbær og syltet citronskal
  • Carpaccio af okseinderlår – serveres m/parmesanflager, krydderolie og kørvel

Serveres med hjemmebagte foccaciabrød

Hovedret – bestående af:

  • Helstegt amerikansk okseculotte
  • Helstegt kryddermarineret svinekam
  • Små ovnbagte kartofler m/timian og havsalt
  • Frisk spidskål vendt i grøn pesto – ristede hasselnødder
  • Grov salat – vendt i senneps-vinagrette
  • Rødvinssauce
  • Hjemmebagte foccaciabrød
    Pr. person kr. 345,- v/min. 30 personer

Tilvalg:

Stempelkaffe el. the
pr. person kr. 35,-

MALT’s marcipanbrød
marcipan – mørk chokolade – pistacienøddder
Pr. person kr. 50,-

Gateau Marcel chokoladekage
pr. person kr. 65,-