Selskaber

Til både frokost- og aftenarrangementer, serverer vi rigtig gerne det
vi virkelig brænder for, nemlig klassisk dansk smørrebrød…og
det er altid en stor succes uanset arrangements karakter.

Og om det skal nydes med et glas skummende fadøl og en snaps –
eller et godt glas vin, det er en smagssag!

Til selskaber på mere end 7 personer, skal menu’en forudbestilles –
forudbestilling samt det endelige couvertantal  bedes oplyst senest
4 hverdage før reservationsdato.

For yderligere info omkring afholdelse af selskaber se menupunktet
“Praktisk information”.

Vi tilbyder følgende menu’er – der serveres samme menu til hele bordet:

Smørrebrødsmenu 1
Smag et udvalg af vores smørrebrød
Serveres på fade – 2 serveringer /
fra gældende frokostkort vælges der 1 el. 2 slags til hver servering
2 stk pr. person – kr. 215,-

Smørrebrødsmenu 2
Smag et udvalg af vores smørrebrød
Serveres på fade – 2 el. 3 serveringer /
fra gældende frokostkort vælges der 1 el. 2 slags til hver servering
3 stk pr. person – kr. 305,-

Smørrebrødsmenu 3
Smag et udvalg af vores smørrebrød
Serveres på fade – 3 serveringer /
fra gældende frokostkort vælges der 1 el. 2 slags til hver servering
4 stk pr. person – kr. 395,-

(Når der er Tatar/Rørt tatar på menu’en, kan dette tilbydes mod et tillæg på kr. 40,- pr. person)


Smørrebrødsmenu 4 – mini-smørrebrød
Smag et udvalg af vores velkendte stykker, i mini-størrelse
Serveres på fade – én servering

6 stk pr. person, kr. 230,- / 6 slags
7 stk pr. person, kr. 265,- / 7 slags
8 stk pr. person, kr. 295,- / 8 slags

Tilbydes i variation af:

(Udvalg gældende i perioden 19. november til og med 22. december 2018:)

  • Æg – rejer – urtemayonnaise
  • Æg – laks – sennepsmayonnaise
  • Fiskefrikadelle – remoulade
  • Fiskefrikadelle – urtemayonnaise
  • Hønsesalat – bacon – ristede hasselnødder
  • Andebryst – sennepsmayonnaise – syltede tyttebær
  • Frikadelle – surt
  • Julesylte – grov sennep – syltede rødbeder
  • Roastbeef – remoulade – bløde løg
  • Stærk ost – krydderurtesennep – rødløg


Menu 5 – Koldt bord
(tilbydes kun v/min. 30 personer)

  • Husets karrysild m/æble – løg – kapers
  • Gammeldags modnet kryddersild m/creme fraiche – syltede selleri – rødløg
  • Lun stegt sild i øllage m/bløde stegte løg – syltede sennepskorn
  • ½ æg m/dildmayonnaise – rejer
  • Varmrøget laks m/krydderurtedressing
  • Pandestegt rødspættefilet m/remoulade – citron
  • Hønsesalat m/bacon – ristede hasselnødder
  • Roastbeef m/remoulade – peberrod – agurkesalat
  • Lune frikadeller m/agurkesalat
  • Lun flæskesteg m/skysauce – rødkål
  • Hjemmebagt rugbrød
  • Krydderfedt og smør

Pr. person kr. 410,-

Tilvalg til Koldt bord: 2 gode oste (Gorgonzola og Tomme de Savoie) m/figen-chutney og oliven
Pr. person kr. 65,-